top of page
Portretfoto van Asy Bright door Olaf Schouw

FACEBOOKACTIE: 'ART&JACK'

SUBSCRIBE, LIKE&WIN//

logo art jack sunglasses

Win een Times Square zonnebril van Art&Jack t.w.v. €59!​ 

Een echte musthave voor de nodige festivals! //

Nu kun jij uit de upcomming zonnebrillenlijn 'New York' van Art&Jack een 'Times Square' model t.w.v. €59,- winnen, zodat jij voortaan gewapend bent tegen de zon tijdens de beste festivals van deze zomer!​

De Art&Jack Times Square is een klassiek aviator model zonnebril. Het tijdloze metalen montuur is voor deze actie verkrijgbaar in de glassoorten: bruin of grijs mineraal glas.​ Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

"'New York,‘the City that never sleeps’, de hoofdstad van de wereld. Een bruisende stad die 24/7 in beweging is. Indrukwekkend door de hoogte van de gebouwen, de lichtreclames op Times Square, het geclaxonneer van de yellow cabs en de altijd klinkende sirenes.​

Het toonbeeld van de Amerikaanse smeltkroes en het meest opwindende openluchttheater ter wereld. The Big Apple is verreweg de grootste en beslist ook kleurrijkste stad van Amerika.

Art&Jack heeft een deel van haar collectie gebaseerd op deze bruisende stad. De modellen zijn casual en hebben een stoere en urban uitstraling."

- Art&Jack Sunglasses, artjack.nl

Wat moet je hiervoor doen?

 

Stap 1: Like hier de originele post op Asy Bright's facebookpagina.
 
Stap 2: Reageer hier onder de post welke kleur jij zou willen winnen.
 
Stap 3: 
Art&Jack Sunglasses Times Square model goud/bruin
Art&Jack Sunglasses Times Square model gun/grijs

Vergeet natuurlijk niet de facebookpagina van Asy Bright te liken en de actie te delen!

 

Voorwaarden // 

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Asy Bright en wordt uitsluitend gebruikt voor de benoemde doeleinden en niet verspreid aan derden. Bij deelname gaat u akkoord met de opgestelde algemene voorwaarden. Meedoen onder 16 jaar vereist toestemming van je ouders/verzorgers. Je wordt beschouwd als een deelnemer als alle bovengenoemde stappen zijn voltooid. Indien de deelnemer al bij de mailinglist ingeschreven staat, mag de deelnemer stap 3 overslaan. Bij 50 nieuwe subscribers wordt er een de winnaar gekozen uit de deelnemers en via Facebook bekend gemaakt. Indien de winnaar 14 dagen na bekendmaking nog niet heeft gereageerd, wordt er een nieuwe winnaar gekozen uit de deelnemers. 

bottom of page